Deelnemers gezocht voor bachelor-scriptie

Mijn naam is Viv en ik ben momenteel student aan de universiteit Leiden in Den Haag. Voor mijn bachelor-scriptie schrijf ik over de manieren waarop Nederlandse (ex-)Christenen met queer seksuele geaardheden de levenslange evolutie van hun religieuze en seksuele identiteit reconstrueren.

Ik ben op zoek naar Nederlandse mensen die Christelijk zijn of waren, rond de 50 jaar of ouder zijn, en niet heteroseksueel zijn. Ik focus in mijn scriptie niet op genderidentiteit, maar mensen die zich niet als cisgender identificeren, en niet als heteroseksueel worden wel in mijn analyse opgenomen. De deelname bestaat dan uit een interview van 45-90 minuten, online of offline wat de deelnemers zelf beter uitkomt. Natuurlijk wordt er vertrouwelijk omgegaan met de informatie en is het in lijn met de ethische voorwaardes die Leiden universiteit aan onderzoek oplegt, en hier wordt ook voor het interview met de deelnemers over gesproken om informed consent/geïnformeerde toestemming te hebben.

Wil je deelnemen? Neem dan contact met mij op via: c.v.tinbergen@umail.leidenuniv.nl.

Vriendelijke groet,
Viv Tinbergen
(hen/hun, die/diens)