Buitenactiviteit Groningen

22jul18:3022:00Buitenactiviteit Groningen

Details van het evenement

WE SPREKEN WEER GEWOON AF!

Hoe is het nu met jou? Omdat we nu meer dan genoeg ervaring hebben met videomeetings is het tijd om elkaar weer eens in levende lijve te zien. Ja toch? Echt wel!

Het programma zal niet volgestouwd zijn omdat we ook gelegenheid willen hebben om bij te praten en elkaar weer even in de ogen zien. We verwachten iedereen die wil komen te kunnen ontvangen maar we zijn daarin niet onbeperkt. Graag je aanwezigheid bevestigen via onderstaande mailadres, graag ook aangeven hoe laat je er bij bent.

We zijn op alle weersomstandigheden voorbereid want om te voorkomen dat het weer niet meewerkt gokken we op twee paarden: het ene paard kan naar buiten en het andere paard kan binnen schuilen. We zadelen het meest geschikte paard op. Dus, je wordt verwacht op de binnenlocatie in Groningen, die je te horen krijgt na aanmelding.

Aanvang: kies uit 1 of 2:

 1.  Aanvang: 18.30 uur: Samen eten.

Je neemt een maaltijd mee die je verdeeld in twee porties inbrengt. Op de locatie wordt er geruild. Het eten bereid je thuis met inachtneming van de huidige hygiënemaatregelen. Tip: iets kant en klaars uit de supermarkt is in dit geval misschien een slimme beslissing.

 2. Aanvang: 19.30 uur: Start programma:

Als het jouw inschatting is dat het weer droog blijft trek dan makkelijke schoenen/wandelschoenen aan, want dat korte stukje programma is dan wandelend met vertrek vanaf de binnenlocatie.

We zien je graag op 22 juli 2020!

Wijnand de Jong

Gerald Reiling

Meer info en opgave: noordoost@christenqueer.nl

Tijd

22 Juli 2020 18:30 - 22:00(GMT+02:00)