Dertigersweekend jaarwisseling

30dec01janDertigersweekend jaarwisseling

Details van het evenement

Lieve mensen,

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een weekendje weg met de jaarwisseling naar de idyllische Achterhoek.

In the middle of nowhere ligt een prachtig gerenoveerd Noors jachthuis, je bent gearriveerd bij Stayokay Gorssel, de voormalige jeugdherberg ‘De Kleine Haar’. Je vindt er een sfeervol restaurant, een knusse zithoek bij de openhaard, een gezellige huiskamer met spelletjes en een mooi terras in de grote tuin. Alles is in de Noorse karakteristieke stijl! 

We hebben een reservering voor 3 3-persoonskamers en 1 4-persoonskamer. We zijn uitgegaan van een groep van 13 personen.

Belangrijke informatie:

 • Aankomst: je bent welkom op vrijdag 30 december vanaf 15u. Uiteraard kun je ook later komen als je overdag nog moet werken. Mocht je die avond in het hostel willen dineren, dan kan dat. Dit kost een extra €16,50. Je kunt deze optie aanvinken op het aanmeldingsformulier. Je krijgt later een betaalverzoek voor dit diner.
 • Adres: Dortherweg 34, 7216 PT Kring van Dorth
 • Vertrek: We vertrekken weer op zondag 1 januari. We hebben voor elke kamer de ‘lazy checkout’ geboekt zodat we na, de wellicht wat kortere, nacht nog wat langer kunnen blijven liggen. We moeten die dag uiterlijk 12u uitchecken.
 • Inbegrepen:
  • Ontbijt zaterdag 31 december
  • Lunch zaterdag 31 december
  • Diner zaterdag 31 december
  • Ontbijt zondag 1 januari
  • Linnengoed. Wel zelf handdoeken meenemen.
  • 10% korting aan de bar

Kosten:

 • Leden: € 110,00 per persoon;
 • Niet leden: € 115,00 per persoon.

(Ps. Mocht je om financiële redenen moeite hebben met dit bedrag, laat het ons dan weten. We kijken graag wat we kunnen doen. Wij vinden dat iedereen mee zou moeten kunnen).

Informatie over het eten

Een ontbijtbuffet is bij een overnachting inbegrepen. Het buffet bestaat uit biologisch brood, vleeswaren met het ‘Beter Leven’ keurmerk, vers fruit, verschillende soorten vers sap, zuivel en allerlei soorten beleg. Kortom, de beste en lekkerste ingrediënten voor een fit begin van een avontuurlijke dag!

Net als het ontbijt is ook de lunch in buffetvorm. Het brood en beleg worden aangevuld met soepen, hartige snacks en frisse salades. Lunch je liever buiten, dan kies je voor het ‘Goed bezig!’ lunchpakket of een uitgebreide en luxe picknickmand. Waar je ook bent, Stayokay biedt voor iedere gelegenheid een lekkere en verantwoorde lunch.

Het diner bestaat uit drie gangen van seizoensgebonden producten, soepen, verse salades, verschillende warme gerechten en heerlijke desserts. Bovendien is ruim de helft van het buffet laag in vetgehalte, zijn er vegetarische maaltijden en bevat elk menu een biologische gang.

Openbaar vervoer

Vanuit Zutphen neem je bus 81 richting Deventer. Bij de halte De Pessink stap je uit. Vanaf daar is het nog 5 km lopen.

Vanaf het station kun je ook een regiotaxi nemen. Bestel de taxi minstens 1 uur van tevoren op 0900-0276.

Je kunt ook op het aanmeldformulier aangeven dat je opgehaald wilt worden door één van de deelnemers op station Deventer. We doen ons uiterste best dit voor je te regelen.

Eigen vervoer

Neem vanuit Deventer de N48 richting Zutphen. Ga in Epse bij de verkeerslichten linksaf. Daarna meteen weer de eerste weg linksaf. Na 5 km zie je het hostel. Neem vanuit Zutphen de N48 richting Deventer. In Eefde rechtsaf, richting Bathmen. Volg de borden naar het hostel.

Let op: het adres in Gorssel wordt niet door alle auto-navigatieapparatuur herkend. Probeer in dat geval te zoeken op Kring van Dorth (gemeente Gorssel).

Parkeren

Het hostel beschikt over een onbewaakte gratis privéparkeerplaats. Deze is gelegen naast het hostel. Je kunt hier je elektrische auto opladen aan een laadpaal.

Op verzoek kun je je fiets stallen in een afgesloten fietsstalling.

Heb je nog vragen? Mail dan ons: 30-40@christenqueer.nl .

Graag tot 30 december!

Meld je aan

Meld je aan via het formulier hieronder:

Tijd

30 December 2022 15:00 - 1 Januari 2023 12:00(GMT+02:00)

Locatie

Stayokay Gorssel

Dortherweg 34

Andere evenementen

Routebeschrijving