HOJO Kerstdiner

17dec17:30HOJO Kerstdiner

Details van het evenement

Lieve hojo’s,

Het is al weer tijd voor de laatste activiteit van 2022. Traditiegetrouw is dat het kerstdiner en we hebben er nu al zin in! We gaan daar gezellig samen eten en daarnaast zijn we druk bezig om de rest van de avond vorm te geven. Natuurlijk is deze avond niet compleet zonder jou, dus meld je snel aan. In het aanmeldformulier kun je ook aangeven welk gerecht de voorkeur heeft om te maken. Daarnaast vragen we een paar mensen om drinken mee te nemen. Heb je daarnaast nog een ander speciaal talent, zeg zingen, een instrument bespelen of iets voordragen, dan horen we dat graag zodat we dat toe kunnen voegen aan het programma om zo de avond compleet te maken!

Het kerstdiner vindt plaats op zaterdag 17 december. De avond begint rond 17:30 met inloop, vanaf 18:00 zullen we beginnen met eten. De locatie wordt waarschijnlijk Amersfoort (en anders Utrecht – in ieder geval centraal in Nederland) – het precieze adres volgt nog.

Tot volgende week zaterdag in je mooiste kerstoutfit!

Groetjes,

De HOJO-commissie

https://forms.gle/dG4V43C4KVoN9MLb8

Dit is een activiteit van de doelgroep HOJO van ChristenQueer. Deze groep is bedoeld voor mensen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Graag alleen aanmelden als je tot deze doelgroep behoort. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust via hojo@christenqueer.nl.

Tijd

17 December 2022 17:30(GMT+02:00)