HOJO - Theaterbezoek 'God is een Moeder'

07feb18:0022:30HOJO - Theaterbezoek 'God is een Moeder'

Details van het evenement

In februari gaan we ons van onze culturele kant laten zien: we bezoeken met elkaar het theater. De voorstelling ‘God is een Moeder’ gaat over moeders, kinderen en religie. Hoe is het om tussen je moeder en haar liefde voor God te staan? Op die vraag proberen de makers in hun voorstelling een antwoord te vinden. Voor ‘God is een Moeder’ werden verhalen over acceptatie, twijfel en verstoting opgehaald uit onder andere de christelijke en islamitische gemeenschap. Deze verhalen gaan onder andere over homoseksualiteit en hoe dat samengaat met religie. Kijk voor meer informatie over de voorstelling op https://www.toneelgroepoostpool.nl/voorstellingen/god-is-een-moeder/.

De voorstelling is op vrijdag 7 februari om 20.30 uur in Theater Rotterdam Schouwburg, op loopafstand van station Rotterdam Centraal. We verzamelen om 20.00 uur bij de ingang van het theater. Wie wil kan meegaan uiteten voorafgaand aan de voorstelling (ca. 18.00 uur in de buurt van het theater, je kunt dit aangeven in het aanmeldformulier).
Aanmelden kan via dit formulier: https://forms.gle/hQqAGLhwC8z5qAqC6. In verband met het bestellen van de tickets is aanmelden mogelijk tot en met vrijdag 31 januari. We hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook!

Tijd

7 Februari 2020 18:00 - 22:30(GMT+02:00)

Locatie

Theater Rotterdam

Schouwburgplein 25

Andere evenementen

Routebeschrijving