HOJO weekend 2023

05mei(mei 5)19:0007(mei 7)14:00HOJO weekend 2023

Details van het evenement

Vanaf nu kun je je aanmelden voor het HOJO weekend 2023! Als je al eerder bent geweest, weet je dat het weekend volgepakt zit met goede gesprekken, gezelligheid, samen eten en spelletjes spelen en voor dit jaar voegen we een nieuw ingrediënt toe, namelijk zand. We hebben namelijk een hele toffe locatie gevonden voor ons weekend, namelijk het StayOkay Hostel in Egmond. En dat is vlakbij het strand. Dat wordt dus lekker uitwaaien met veel zand tussen onze tenen.  

Het weekend is speciaal voor jongeren die LHBTQIA+ zijn en iets met geloof hebben. Misschien niet altijd de meest makkelijke combinatie, maar daarom wel mooi om samen een weekend door te brengen en hierover door te praten. Zondagochtend gaan we met z’n alleen naar een LHBTQIA+ vriendelijke kerk (van de Wijdekerk kaart). Maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor ontspanning, gezelligheid en dat alles in een relaxte sfeer. 

Het weekend is van vrijdagavond 5 mei tot zondagmiddag 7 mei. Binnenkort maken we meer bekend over het programma. De kosten voor het weekend bedragen € 70 voor ChristenQueer-leden en € 75 voor niet CQ-leden. Voor dit geld krijg je onder andere twee overnachtingen in het mooie hostel, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet en zaterdag krijgen we een driegangenmenu voorgeschoteld. En het fijne is, dit jaar is er geen corvee, want de afwas en het opruimen wordt voor ons gedaan. Mochten de kosten een bezwaar zijn om deel te nemen, neem dan even contact op met de commissie, dan kijken we naar een oplossing. 

Zie onderstaand link voor het aanmeldformulier. Wij hebben er enorm veel zin en we hopen jullie begin mei allemaal te zien op het strand. In drie, twee, één, wie als eerste bij de zee is! Rennen! 

Heb je nog vragen? Mail dan ons: hojo@christenqueer.nl .

Groetjes,

Namens de HOJO-commissie

Henco

Meld je aan

Meld je aan via het formulier hieronder:

Of laat je naam achter op onderstaande wachtlijst. Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen voor de wachtlijst gaan we kijken of we nog een extra kamer kunnen regelen. Hiervoor is het belangrijk dat de wachtlijst aanmelding uiterlijk 30 april binnen is. Daarnaast zou er door afmeldingen ook nog een plaats vrij kunnen komen, dus misschien kan je via de wachtlijst dan alsnog mee!

Tijd

5 Mei 2023 19:00 - 7 Mei 2023 14:00(GMT+02:00)

Locatie

StayOkay Hostel

Herenweg 118, 1935 AJ Egmond

Andere evenementen

Routebeschrijving