HOJO Weekend 2024

24mei(mei 24)19:3026(mei 26)16:00HOJO Weekend 2024

Details van het evenement

Lieve hojo’s,

Ga maar vast aftellen want het HOJO-weekend komt er (weer) aan! En vanaf nu kun je je aanmelden!🥳
Het weekend is van vrijdagavond 24 mei tot zondagmiddag 26 mei.

Het weekend is speciaal voor jongeren die LHBTQIA+ zijn en iets met geloof hebben. Misschien niet altijd de meest makkelijke combinatie, maar daarom wel mooi om samen een weekend door te brengen en hierover door te praten. Maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en dat alles in een relaxte sfeer. 

Vanaf 19:00 uur ben je welkom op de locatie in Bodegraven. Later aanhaken kan uiteraard ook. Vrijdagavond starten we met onder andere een kennismakingsspel en een gezellige borrel. Het zaterdagprogramma blijft nog even geheim. Zondagochtend gaan we met z’n allen naar een LHBTQIA+ vriendelijke kerk (van de Wijdekerk kaart) en zondagmiddag nemen we weer afscheid van elkaar.

De kosten zijn €80,- voor het hele weekend. Leden van ChristenQueer krijgen 5 euro korting en betalen dus maar €75,-. In de kosten zijn twee overnachtingen, ontbijt en diner op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag verwerkt.
Ben je lid van CQ en zijn de kosten een bezwaar om deel te nemen, mail dan naar hojo@christenqueer.nl. Dan kunnen we in overleg met de penningmeester kijken naar een oplossing.

Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen jullie allemaal in mei te zien!

Zie je hieronder niet het aanmeldformulier, open deze pagina dan opnieuw in Google Chrome. Als het goed is, kun je het aanmeldformulier dan wel zien en invullen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar: hojo@christenqueer.nl .

Groetjes,
De HOJO-commissie

Dit is een activiteit van de doelgroep HOJO van ChristenQueer. Deze groep is bedoeld voor mensen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Graag alleen aanmelden als je tot deze doelgroep behoort.Tijd

24 Mei 2024 19:30 - 26 Mei 2024 16:00(GMT+02:00)