Museum Bizarium in Sluis “GEANNULEERD IVM CORONA-MAATREGELEN”

25jul00:0000:00Museum Bizarium in Sluis “GEANNULEERD IVM CORONA-MAATREGELEN”

Details van het evenement

Een bijzonder museum in Sluis, Bizarium genaamd en het woord bizar zit hier in en dat is het ook. Het is een museum over briljante uitvinders en hun grenzeloze verbeeldingskracht, technische vindingrijkheid en vooral passie. Zie voor meer info de website  https://www.bizarium.com. Genoeg te zien om er een tijd door te brengen. De kosten van toegang bedragen € 6,00.

Na ons bezoek maken we een korte wandeling door Sluis, een gezellige en levendige plaats, en nog even een koffietje (op zijn Vlaams) of iets anders drinken. Daarna kunnen we richting huiswaarts maar het leek ons een goed idee om als groep samen uit eten te gaan in Sluis, voor wie dat wilt natuurlijk, het staat een ieder vrij om te kiezen. In overleg willen we de kosten voor het eten ook niet te hoog maken.

Voor het rijden naar Sluis willen we carpoolen, dus zoveel mogelijk personen in 1 auto, voor de meerijders geldt dan wel natuurlijk een bijdrage in de benzine- en Westerscheldetunnel-kosten, zoals we gewoon zijn te betalen.

Opgave uiterlijk woensdag 22 juli 2020.

Deze activiteit van de ChristenQueer-regio Zuid-West is voor leden van ChristenQueer. Overige belangstellenden die een keer met onze ChristenQueer-regio Zuid-West willen kennismaken zijn van harte welkom en delen mede in de (on)kosten.
Voor verdere gedetailleerde informatie en opgave kun je terecht bij: zuidwest@christenqueer.nl

Tijd

25 Juli 2020 00:00 - 00:00(GMT+02:00)