Regenboogviering Dordrecht

25aug10:00Regenboogviering Dordrecht

Details van het evenement

U, jij, bent van harte welkom 25 augustus in de Wilhelminakerk. Iedereen is van harte welkom: iedereen die zich thuis voelt bij de lhbtiqa+- gemeenschap, iedereen die niet omschreven wordt met deze letters, iedereen die zich (nog) niet thuis voelt bij omschrijvingen, iedereen die zich vertrouwd voelt in de kerk, iedereen die met twijfel of scepsis over de drempel stapt, iedereen met pijn door uitsluiting.

25 augustus hebben we een regenboogviering. In de voorbereiding merkten we op hoe belangrijk het is verhalen te delen, verhalen waarin we ons als queer mensen ook zelf konden herkennen. Veelkleurige verhalen over kracht, plezier, verwondering en ook over dagelijkse zaken, rouw en zorgen.

In de dienst willen we ons laten inspireren door veelkleurige verhalen. Deze dienst vormt een mooie opmaat naar Dordrecht Pride.

Ook via livestream te volgen: https://www.youtube.com/@wilhelminakerkdordrecht. In de kerk zijn voldoende mogelijkheden om zo te gaan zitten dat je niet zichtbaar bent op de stream.

Tijd

25 Augustus 2024 10:00(GMT+02:00)

Locatie

Wilhelminakerk Dordrecht

Blekersdijk 41, 3311 LD Dordrecht, The Netherlands

Andere evenementen

Routebeschrijving