Regio zuid gaat wandelen op zondag 14 april

14apr12:30Regio zuid gaat wandelen op zondag 14 april

Details van het evenement

We gaan weer wandelen en wel op zondag 14 april a.s. De voorjaarswandeling is in de omgeving van Dommelen via de Einderheide naar Riethoven v.v. voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden.
Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten  of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

  • Wij verzamelen om 12.30 uur bij “café-zaal De Dommelstroom”, Bergstraat 32, 5551 AX Dommelen.(www.dommelstroom.nl) Kouros biedt jullie koffie/thee en iets lekkers aan. Parkeren kan op het Martinusplein. Ligt naast het café en t.o. de H. Martinuskerk. Er is volop parkeerruimte.
  • Onze wandeling begint om ca. 13.00 uur en eindigt weer bij wandelpunt 30. Adres: Keersop en is ca. 12 km door de omgeving. Tijdens het verzamelen verstrekken wij de route van de café-zaal naar het beginpunt!!
    Parkeren kan daar op dit punt = viersprong.   

Halverwege nemen we een drankje e/o een hapje op een gezellige locatie Bistro hotel “De Sleutel”, Dorpsstraat 1a, 5561 AS Riethoven. (www.bistrodesleutel.nl)  Let wel voor eigen rekening!

  • ’s Avonds gaan we samen borrelen en eten bij Pand54 (COC), Prins Hendrikstraat in Eindhoven (eigen bijdrage € 18,– per persoon, drank voor eigen rekening). We zijn hier vanaf ca 17:30 uur welkom.

** Attentie: Als de weersomstandigheden dermate slecht zijn dan schrappen we de wandeling. Aangezien het eten geregeld is kunnen jullie uiteraard vanaf 17.00 uur naar het COC toe gaan. Geef daarom altijd je namen van de deelnemers, je e-mailadres e/o je 06 nummer aan ons door !!!.
Doe je mee? Je kunt ook alleen mee gaan wandelen of alleen komen eten. Meld je aan bij activiteiten@kouroseindhoven.nl en meld met hoeveel mensen je komt en of je wilt wandelen, eten of beide!
Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL37 INGB 0006 0881 41 ten name van GSC Kouros, Eindhoven.
Vanwege de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk maandag 8 april a.s. !!
P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.
Sportieve groet
Paul Latour en Corné Brok

Tijd

14 April 2024 12:30(GMT+02:00)