Roze Viering Lelystad

08okt16:00Roze Viering Lelystad

Details van het evenement

Op zondag 8 oktober om 16.00 uur wordt opnieuw een Roze Viering georganiseerd in Ontmoetingskerk in Lelystad. Samen luisteren we, zingen we, vinden we stilte en delen we licht. Deze bijzondere viering valt slechts drie dagen voor Coming Out Day, de dag waarop we de moedige stappen vieren van hen die openlijk uitkomen voor hun seksuele geaardheid of genderidentiteit. Tijdens de Roze Viering zwaaien we de deuren van de Ontmoetingskerk gastvrij open voor eenieder. 

In deze inspirerende viering, voorbereid door een diverse groep van acht individuen met verschillende achtergronden en dominee Jeannet van Doorn, brengen we het thema “Het Breken van de Beelden” tot leven. Van dromen tot aanbidding, van innerlijke beelden tot krachtige figuren zoals Ruth – geen enkel perspectief wordt overgeslagen. 

De kracht van deze viering zit in de eenheid van diversiteit. LHBTI’s en hetero’s, gelijkgestemden en zoekenden, bundelen hun krachten om een gevoel van saamhorigheid te creëren. Samen met de gemeenschap vieren we het universele recht om onszelf te zijn, gekoesterd en aanvaard door elkaar. 

Na afloop van deze betekenisvolle viering is er ruimte om na te praten, elkaar te ontmoeten en te verbinden onder het genot van een warme kom soep. 

Zet de datum alvast in je agenda. We kijken er naar uit om je te verwelkomen! 

Tijd

8 Oktober 2023 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Ontmoetingskerk Lelystad

Schor 4, 8224 CM Lelystad

Andere evenementen

Routebeschrijving