Roze viering Lelystad

10okt16:0017:00Roze viering Lelystad

Details van het evenement

Thema: “Wondermooi, zoals U mij gemaakt hebt”.

Op zondag 10 oktober om 16:00 uur in de Ontmoetingskerk vindt er opnieuw een Roze Viering plaats. Het thema voor deze viering is: onrust, verlangen en onhandigheid. Wees welkom!

Deze viering is de eerste zonder Arja Kruis. Wij zullen in deze dienst stil staan bij haar overlijden, maar ook bij wat er van haar voortleeft. Ook is er na dienst de mogelijkheid, voor wie daar behoefte aan heeft, om verhalen, herinneringen en gevoelens te delen rond Arja’s lege stoel. We nodigen je uit om, als je dat wil, iets mee te nemen dat je aan Arja herinnert. (Geen verhaal delen, maar wel een voorwerp voor op de stoel mag natuurlijk ook.) 

We zijn heel blij dat wij, na een jaar vol onrust, elkaar weer mogen ontmoeten en samen mogen vieren. We verlangen ernaar! We luisteren, zingen, zijn stil, genieten van elkaar en delen het licht. Mensen, afkomstig uit verschillende kerken en de Joodse gemeenschap, LHBTI’s en hetero’s, hebben deze viering samen voorbereid.

De viering is voor iedereen. Met gelijkgestemden vieren en je tegelijk gesteund en omringd weten door de geloofsgemeenschap, geeft een gevoel van saamhorigheid en een weten geaccepteerd te zijn. Dat je werkelijk kunt zijn wie je bent.

Na afloop van de viering is er gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten met een drankje en hapje.

Tijd

10 Oktober 2021 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Ontmoetingskerk

Schor 4 Lelystad

Andere evenementen

Routebeschrijving