Talkshow "Hoe Is Het Om Bi+ Te Zijn?"

07okt13:0014:00Talkshow "Hoe Is Het Om Bi+ Te Zijn?"

Details van het evenement

Lancering 1e grote onderzoek onder bi+ mensen
7 oktober 13.00-14.00 – livestream Pakhuis de Zwijger

Bi+ Nederland nodigt je graag uit om de livestream talkshow ‘Hoe is het om bi+ te zijn?’ bij te wonen. Als professional in het LHBTI-werkveld wil je dit niet missen.

Ongeveer 1 miljoen mensen zijn bi+ en vallen dus op meer dan één geslacht of gender. Het is een grote, diverse maar ook nog onzichtbare groep. In deze talkshow ontdek je hoe ze hun bi+ gevoelens beleven, wat ze doen en waar ze mee te maken krijgen.

Centraal staan de uitkomsten van het 1e grote onderzoek onder bijna 3000 bi+ mensen op basis van een survey en diepte-interviews. Talkshow-host Annet Struik spreekt met Barbara Oud (voorzitter Bi+ Nederland) waarom dit onderzoek zo belangrijk is.

De onderzoekers dr. Laura Baams, dr. Hanneke de Graaf, Fayaaz Joemmanbaks, M.Sc. en dr. Marianne Cense presenteren de belangrijkste uitkomsten en vertellen wat zij verrassend vonden. Demissionair minister Ingrid van Engelshoven geeft een boodschap. Naomi Grant neemt je in een spoken word performance mee in haar persoonlijke
bi+ beleving.

Daarna kijkt Annet samen met Astrid Oosenbrug (voorzitter COC Nederland), René Broekroelofs (Movisie) en Jantine van Lisdonk (Bi+ Nederland) vooruit. Hoe gaan we met de uitkomsten aan de slag, zodat we de samenleving meer bi+
inclusief maken? Wat kunnen bi+ mensen, monoseksuele mensen (hetero, homo en lesbische mensen), organisaties en beleidsmakers zelf doen? Kortom, hoe werken we samen aan meer ruimte voor iedereen?

Voor wie: Professionals, bi+ mensen, journalisten en alle geïnteresseerden.

Hier is het aanmeldformulier. Meld je ook aan om later terug te kijken. Graag tot donderdag!

Tijd

7 Oktober 2021 13:00 - 14:00(GMT+02:00)

Georganiseerd door