Voorjaarswandeling Heeze

16apr12:30Voorjaarswandeling Heeze

Details van het evenement

Dit voorjaar haken we wederom aan bij de voorjaarswandeling van GSC Kouros uit Eindhoven.

De voorjaarswandeling is in de omgeving van Heeze en op de Stabrechtse heide voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden. Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

Wij verzamelen om 12.30 uur bij “Tapperij De Zwaan”, Kapelstraat 23, 5591 HC
Heeze.(www.tapperijdezwaan.nl) Kouros biedt jullie koffie/thee en iets lekkers aan. Daar begint en eindigt onze wandeling van ca. 11 km door de omgeving. Parkeren kan op de Kapelstraat en er is ook volop parkeerruimte naast de inrit naar het Kasteel van Heeze achter het gebouw van de Wijnhoeve.

Halverwege nemen we een drankje op een gezellige locatie Natuurpoort “De Plaetse”. Er bevindt zich een schaapskooi, waar een kudde van 350 Kempische heideschapen haar thuis heeft. Bij het heidecafé “De Strabrechtse Heide” geniet je van een drankje e/o een hapje. Letwel voor eigen rekening.

’s Avonds gaan we samen borrelen en eten bij Pand54 (COC), Prins Hendrikstraat in
Eindhoven (eigen bijdrage € 18,– per persoon, drank voor eigen rekening). We zijn hier vanaf
ca 17:30 uur welkom.

** Attentie: Als de weersomstandigheden dermate slecht zijn dan schrappen we de wandeling.
Aangezien het eten geregeld is kunnen jullie uiteraard vanaf 17.00 uur naar het COC toe gaan. Geef daarom altijd je namen van de deelnemers, je e-mailadres e/o je 06 nummer aan ons door!

Doe je mee?

Je kunt ook alleen mee gaan wandelen of alleen komen eten. Meld je aan bij activiteiten@kouroseindhoven.nl en meld met hoeveel mensen je komt en of je wilt wandelen, eten of beide!

Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL37 INGB 0006 0881 41 ten name van GSC Kouros, Eindhoven.

Vanwege de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk dinsdag 11 april a.s. !! P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.

Sportieve groet
Paul Latour en Corné Brok

Tijd

16 April 2023 12:30(GMT+02:00)