Vrouwen CQ activiteit: Recreatieplas Lingebos

10sep15:00Vrouwen CQ activiteit: Recreatieplas Lingebos

Details van het evenement

Op zaterdagmiddag 10 september a.s. gaan we naar recreatieplas het Lingebos en naar de Gondelvaart. We gaan chillen en bijpraten en als je wilt, kun je er zwemmen. Verder is het mogelijk om een miniwandeling van 3 of 4 km te maken daar.

Aanvang 15.00 uur

Aanmelden kan via vrouwen@christenqueer.nl

Je kunt je ook voor een deel van het programma opgeven.

Na opgave krijg je meer adres gegevens.

 

Eten:

Er is een patatkraam op het terrein, maar die is niet altijd open. Als het lekker weer is en hij open is, kunnen we patat eten. Is hij niet open en is het goed weer, wil ik in onderling overleg pizza/patat/chinees gaan halen/laten brengen daar. Ik zal voor de drank (non alcoholisch) en lekkers tussendoor zorgen. Als het wat minder weer is, probeer ik chinees eten via too good to go (tegen verspilling) (dat moet ik overigens wel 2 dagen van tevoren bestellen) te regelen dan wel een eenvoudige maaltijd te maken en eten we bij mij thuis. We delen de kosten van het eten/drank.

Gondelvaart Giessen-Oudekerk:

Het toeval wil dat er dit jaar op de datum van deze activiteit Gondelvaart is Giessenburg. Dit is een 1x/2 jaarlijks festijn en nu door Corona is het zelfs 3 jaar geleden voor het laatst geweest. Het zijn hele mooie verlichte boten, vaak met een actueel thema. Omdat het donker moet zijn, en ze de hele Giessen afvaren, zijn de boten meestal pas ca. 22:00 uur in Giessenburg. Warm aanbevolen! Kosten hiervan zijn nog niet bekend, ergens tussen de € 5 en € 10 p.p..

Voor een impressie, kijk hier:

http://www.gondelvaart.nl/fotos/gondelvaart-2018

Met het OV is het een gedoe. Ik kan je ophalen vanaf station Gorinchem. Laat het dan even weten bij je aanmelding.

Hartelijke groet,

Anita

Tijd

10 September 2022 15:00(GMT-11:00)