Vrouwen CQ activiteit: recreatieplas Lingebos

08mei15:0020:00Vrouwen CQ activiteit: recreatieplas Lingebos

Details van het evenement

Programma recreatieplas Lingebos

Ik hoop op mooi weer. Op zaterdagmiddag 8 mei a.s. gaan we naar recreatieplas het Lingebos. We gaan chillen en bijpraten en als je wilt kun je er zwemmen. Verder is het mogelijk om een miniwandeling van 3 of 4 km te maken daar. Heb ik zelf overigens nog nooit gedaan, doe ik dat ook eens. Tegenover de plas is camping de Lievelinge. Ik noem het een ‘hippie” camping. Persoonlijk vind ik het een kijk waard om daar over heen te wandelen. Je kunt er de meest bijzondere verblijven huren, van een tipi tent, yurt, oude bus, hippie tent en boomhut en nog veel meer en ook gewoon kamperen. Genoeg wel/niet actief te doen/kijken daar in ieder geval.

We kunnen dan ter plekke in kleine groepjes splitten en de groepen kunnen naast elkaar zitten en we kunnen van groepje ruilen.

Het gezamenlijke eten wat altijd erg belangrijk is geweest bij onze activiteiten, is door Corona een beetje in het slop geraakt. Graag wil ik toch met elkaar eten. Er is een patatkraam op het terrein. Als hij open is, kunnen we patat eten. Is hij niet open, wil ik in onderling overleg pizza/patat/chinees gaan halen/laten brengen daar. We delen de kosten van het eten. Ik zal voor de drank (non alcoholisch) en lekkers tussendoor zorgen.

 

Slecht weer:

Mocht het weer niet goed (genoeg) zijn, zal ik een alternatief bedenken en communiceren via de app. Dan zal het wel alleen wandelen, zonder eten, worden gezien de dan nog geldende Corona maatregelen.

Hartelijke groet,

Anita

 

De uiterste aanmelddatum is woensdag 5 mei a.s. Aanmelden kan via vrouwenmiddenoost@christenqueer.nl

Na aanmelding volgt meer info

 

 

 

Tijd

8 Mei 2021 15:00 - 20:00(GMT-11:00)