Vrouwen CQ activiteit: Rondje stadswal Gorinchem

11feb13:3020:00Vrouwen CQ activiteit: Rondje stadswal Gorinchem

Details van het evenement

Op zaterdagmiddag 11 februari a.s. gaan we Levend Ganzenbord doen in het historisch centrum van Gorinchem (het leukste vestingstadje van 2021 volgens de ANWB).

Activiteit:

We gaan de stad Gorinchem bekijken, maar belangrijker, we gaan hier het Levend Ganzenbord spelen! Jullie krijgen een kaart van Gorinchem met hierop een raster met 64 vakken. Verder krijgen jullie een fotokaart……..

Aanvang: 13:30 uur

(wat vroeger dan anders i.v.m. duur van het Levend Ganzebord en het redelijk vroeg donker is)

Van tevoren: zorg dat je telefoon helemaal opgeladen is!

Eten:

Ik probeer chinees eten via too good to go (tegen verspilling) (dat moet ik overigens wel twee dagen van tevoren bestellen en is nog niet zeker of dat lukt) te regelen danwel een eenvoudige maaltijd te maken en we eten bij mij thuis. We delen de kosten van het eten/drank.

Appgroep:

Ik wil graag een tijdelijke appgroep aanmaken t.z.t. van degenen die mee gaan. Wil je bij het aanmelden aangeven dat je akkoord bent om in de appgroep te komen. Als ik je nog niet (zo goed) kan en je telefoonnummer niet hebt, wil je dan je telefoonnummer er bij zetten.

Aanmelden:

De uiterste aanmelddatum is woensdag 8 februari a.s. i.v.m. het bestellen van het eten. Aanmelden kan via: vrouwen@christenqueer.nl

Je kunt je ook voor een deel van het programma opgeven.

PS Heb je toevallig een selfiestick, wil je het me dan laten weten en hem meenemen?

Hartelijke groet,

Anita

Tijd

11 Februari 2023 13:30 - 20:00(GMT-11:00)