Vrouwen CQ activiteit: varen op de Rijn

12jun14:00Vrouwen CQ activiteit: varen op de Rijn

Details van het evenement

Dag dames,

Zaterdag 12 juni 2021 zijn jullie van harte welkom in Zevenaar. Ik weet dat Zevenaar voor velen een eind weg is, maar ik hoop dat jullie deze mooie kant van Nederland willen zien.

We zijn qua activiteiten afhankelijk van het weer en van het waterpeil van de Rijn. Ik heb daarom drie programma’s gemaakt. Welke het uiteindelijk wordt, weet ik in de week voorafgaand aan 12 juni. Ik zal de deelnemers dan ook de details sturen over waar en hoe laat we verzamelen. Qua starttijd denk ik aan 14 uur of 15 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Programma 1 = Goede waterhoogte, ongeacht het weer. We verzamelen in Zevenaar en na het bijkletsen vertrekken we naar Tolkamer en maken we met een sleepboot van 18 m een vaartocht over de Rijn. Op de boot is de 1,5 m aan te houden, kunnen we eten en er is toilet aan boord. Tijdens regen kunnen we op de sleepboot schuilen.

Programma 2 = Droog + te lage waterstand. We verzamelen in Zevenaar en na het bijkletsen vertrekken we met de auto naar Aerdt om een deel van een klompenpad te lopen. Daarna gaan we door naar de haven in Tolkamer om daar op de sleepboot verder te kletsen en samen te eten.

Programma 3 = Regen + te lage waterstand. We verzamelen in Lobith in het huis van de eigenaar van de sleepboot. Het is daar een mooie omgeving en er is vast wel een droog moment om vanuit dat huis een wandeling in de omgeving te maken of even naar de scheepvaart op de Rijn te kijken. We eten gezamenlijk.

Groet,

-Margreet-

 

Aanmelden kan tot 10 juni via vrouwenmiddenoost@christenqueer.nl

Na aanmelding volgt meer info

 

 

Tijd

12 Juni 2021 14:00(GMT-11:00)