Vrouwen CQ activiteit: creatieve online workshop

12feb14:3020:30Vrouwen CQ activiteit: creatieve online workshop

Details van het evenement

Op 12 februari vanaf 14.30u organiseer ik een creatieve online workshop waarbij het mensen vrij staat om met het, op dat moment toegestane aantal bezoekers bij elkaar te komen en de workshop online te volgen.

Ik kan zelf ook 2 bezoekers in mijn atelier aan huis kwijt. En misschien wat meer als het mag.

We gaan in MS Teams bij elkaar komen om met een dobbelsteen, ieder voor zich, een mooie creatie te maken. 

Ik ben er nog niet helemaal uit hoe het eruit gaat zien, maar denk Picasso en vrouw en het zou zomaar kunnen dat het die kant op gaat. 

Er hebben zich 2 mensen gemeld die het technische gedeelte voor hun rekening nemen: namelijk de meeting opzetten en iedereen die dat wil uitnodigen om deel te nemen. 

Daarvoor mijn hartelijke dank. 

Maar om die reden, en ook omdat er tijd moet zijn om groepjes te vormen voor wie dat wil, vraag ik je om je op te geven voor 1 februari.

Dat geeft mij, en hun, de tijd om het een en ander goed te regelen, en het geeft jullie de tijd om zelf groepjes te vormen.

Hou er rekening mee dat je de materialen bij de hand moet hebben, dat kan je zo goedkoop (papier (kleur)potloden) of duur (canvas uit kunstwinkel en acryl of olieverf) maken als je zelf wil. Ik geef in de volgende mail na jouw opgave alles door wat er nodig is maar een dobbelsteen zal sowieso op die lijst staan. 

Meedoen?

Stuur mij een mail met daarin je naam, woonplaats en mailadres. Ik ga er vanuit dat ik die gegevens mag delen met de groep. En zal dat doen in de volgende mail, zodat jullie zelf een groepje kunnen vormen. Als dat niet mag moet je het even expliciet vermelden bij je opgave. 

Dan vermeld ik jouw naam niet in de mail, maar zal wel jouw mailadres doorgeven aan de technische afdeling i.v.m. de uitnodiging voor de online bijeenkomst. 

Bij de volgende mail zal het spelformulier als bijlage bijgevoegd worden. Print die uit en zorg dat je hem bij de hand hebt op de 12e. 

Er is natuurlijk gelegenheid om een bakkie thee of koffie te doen met wat lekkers erbij en gezellig online te kletsen tussen de aanwijzingen door.

Als jouw groepje na de workshop nog samen wil eten, moet je dat ook even met elkaar regelen. Wat mij betreft zijn er verder geen kosten aan de workshop verbonden. 

Maar ik kan me voorstellen dat de diverse gastvrouwen een bijdrage vragen voor het eten en de versnaperingen. 

Vriendelijke groet, 

Marjolein

Opgeven voor 1 februari via: vrouwenmiddenoost@christenqueer.nl

Hier kun je ook terecht voor verdere info.

 

Tijd

12 Februari 2022 14:30 - 20:30(GMT-11:00)