Vrouwen CQ activiteit:Sinterkerst digitaal en live-bijeenkomsten naar keuze

12dec13:00Vrouwen CQ activiteit:Sinterkerst digitaal en live-bijeenkomsten naar keuze

Details van het evenement

Beste vrouwen CQ,

Het plan voor Sinterkerst is, als de Coronaregels blijven zoals die nu zijn, als volgt:

  1. Zowel een digitale bijeenkomst van 13:00-15:00 uur en
  2. Live bijeenkomsten vanaf 15:00 uur in ieder geval in Gorinchem en Amersfoort. Ik deel in overleg met Corina de groepen in, onderling ruilen is toegestaan.

Je kunt dus kiezen digitaal/live.

Wil je bij het opgeven aangeven:

  1. Voorkeur voor de digitale/live bijeenkomsten
  2. Je woonplaats als ik je nog niet zo goed ken en dus niet weet waar je woont, indien je hebt gekozen voor de live bijeenkomst. Dit zodat we met de indeling voor zover mogelijk rekening kunnen houden met de geografische ligging.
  3. Of je wel/niet bereid bent je huis ter beschikking te stellen bij overweldigende animo voor de live bijeenkomsten voor een eventuele extra locatie.

Programma digitale Sinterkerst bijeenkomst

Wil je een gedicht schrijven over een fictief cadeau. De andere deelnemers gaan dan raden wat het fictieve cadeau is. Dat de beste moge winnen!

Ik ga nog een zoomaccount nader uitzoeken. Dit aangezien ik er pas eentje voor een videocall met vriendinnen had aangemaakt en het toen om onverklaarbare reden faliekant mis ging met inloggen.

Programma live bijeenkomsten

Op zaterdagmiddag 12 december a.s. staat er in het teken van Sinterkerst een gezellige Hollandse pakjesmiddag op het programma compleet met kruid/pepernoten onder de kerstboom. We zijn welkom om 15:00 uur bij Anita in Gorinchem/Corina in Amersfoort. Na de pakjesmiddag eten we gezamenlijk. Heb je dieet of lust je iets niet, meld het mij dan. De eigen bijdrage voor het eten bedraagt max. € 5 per persoon. De pakjesmiddag zal worden ingevuld met het dobbelstenenspel. Wil je twee pakjes ten bedrage van € 2,50/stuk kopen en iets dat je thuis overcompleet hebt meenemen en inpakken, dus in totaal drie pakjes. Wil  je verder bij één van de pakjes een gedicht schrijven. Dus het wordt een beetje een combi van het dobbelspel en gedichten.

Na aanmelding ontvang je het adres van Anita/Corina.. PS Het is de bedoeling dat iedereen met een pakje naar huis gaat.

De uiterste aanmelddatum is woensdag 9 december. 

Aanmelden en info :  vrouwenmiddenoost@christenqueer.nl

Donderdag 10 december ontvang je als je je hebt opgegeven een mail met nadere info/indeling/locaties.

Hartelijke groet,

Anita

 

 

Tijd

12 December 2020 13:00(GMT-11:00)