Wandelen in Nijmegen

06apr12:3017:00Wandelen in Nijmegen

Details van het evenement

WANDELEN LANGS DE OUDE EN NIEUWE WAALOEVERS VAN NIJMEGEN

Deze middag gaat de regio Zuid richting Oost en strijkt neer in Nijmegen voor een boeiende wandeling door natuur en stad. We beginnen met koffie/thee en een broodje, waarna we langs de Waaloevers van Nijmegen en Lent gaan lopen. We zien de nieuwe natuur die het gevolg is van het aanleggen van een nieuwe zijtak van de Waal bij Nijmegen/Lent, we lopen over de vernieuwde Waalkade in Nijmegen, door de historische Benedenstad en eindigen bij de Honingfabriek, om afsluitend nog een drankje te nuttigen. De wandeling zal in totaal circa 3 uur duren, inclusief koffiebreak. In totaal zullen we circa 10-12 km afleggen.

PRAKTISCH

WANNEER: 6 april 2019
HOE LAAT: we beginnen om 12:30 uur met koffie en een broodje, de wandeling start om 13:30 uur en eindigt om circa 17:00 uur met een drankje in de Honingfabriek in Nijmegen. De liefhebbers kunnen aansluitend een hapje gaan eten in de stad.
WAAR: we verzamelen aan de Marialaan in Nijmegen (gratis parkeren, loopafstand van station, precieze adres wordt bekendgemaakt aan de deelnemers)
VERDER: Maximaal 12 deelnemers (op volgorde van aanmelding). Leden van de regio Oost en andere regio’s zijn van harte uitgenodigd om aan te haken.
MEER INFO: opgeven via : zuid@christenqueer.nl

Tijd

6 April 2019 12:30 - 17:00(GMT+02:00)