Wandelgroep: traject Spaarndam - Krommenie

04mar10:15Wandelgroep: traject Spaarndam - Krommenie

Details van het evenement

Zaterdagmorgen zaterdag 4 maart zijn we toe aan het derde traject van het Waterliniepad. In verband met de beperkte beschikbaarheid van OV op het eindpunt lopen we dit keer een traject in omgekeerde richting. We lopen derhalve vanaf de pont over aan het Noordzeekanaal ter hoogte van zijkanaal C naar station Krommenie-Assendelft. We blijven dus aan de noordkant van het Noordzeekanaal. Deze afstand is ca 20 kilometer. Aangezien het pontje Molletjesveer bij Krommenie vorige keer uit de vaart was, lopen we eerst om Krommenie naar de overkant van het pontje Molletjesveer en van daar door Krommenie naar het station. Op bijgaand kaartje kan je de route zien behoudens het deel vanaf het pontje Molletjesveer naar het station Krommenie.

We verzamelen om 10:18 uur bij de Pont Buitenhuizen over het Noordzeekanaal

Check voor de zekerheid voor je vertrekt op zaterdagochtend weer even je e-mailbox of de tocht om de één of andere reden plotseling niet door kan gaan.

Neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg en zorg voor waterdichte kleding en goede schoenen.

Wil je meer weten of voor opgave: wandelgroep

Vervoersplan:

Bij station Zaandam kan je eventueel parkeren, zij het niet gratis. De OV-ers weten station Zaandam wel te vinden.  Neem daar bus 59 van 10:09 richting Beverwijk station en stap uit bij halte Pont Buitenhuizen. De aankomst is 10:18.

Aan het einde van de dag kan je vanaf Station Krommenie weer naar Zaandam terug om de auto op te halen of je kan meteen de thuisreis aanvaarden.

 

 

 

Wandelroute

Tijd

4 Maart 2023 10:15(GMT-11:00)