Wandelgroep: Steenen Kamer - Nijmegen

02apr10:15Wandelgroep: Steenen Kamer - Nijmegen

Details van het evenement

Beste Wandelaars,
 
Zaterdag 2 april doen we een wat langer stuk dan gebruikelijk zo’n 25 kilometer. Dit heeft te maken met de opstapplaatsen van het ov. We lopen de voorlaatste Nederlandse etappe van het Romeinse Limespad. We zijn gebleven bij de Steenen Camer in Arnhem Zuid en we lopen tot het punt, waar het pad de spoorbrug over de Waal bij Nijmegen-Lent kruist. Langs het spoor loopt een fiets/voetpad tussen de stations Nijmegen=Lent en Nijmegen: “de Snelbinder”, waar we met een trap op kunnen komen. Vanwege de parkeermogelijkheden en de ruimere keuze aan treinen kiezen we ervoor naar station Nijmegen te lopen. Het traject zelf van zaterdag is ± 23,5 km en daar komt nog iets van 1,5 km aan aan- en aflooproute bij. Een flink stuk, maar het is zomertijd, dus het wordt niet zo vroeg donker.
 
Neem voldoende voeding en drinken mee voor onderweg zodat we kunnen volstaan met een gezellige picknick zodat we niet afhankelijk zijn van horeca.
 
We verzamelen om uiterlijk 10:15 op het Busstation van Arnhem
 
Check voor de zekerheid voor je vertrekt op zaterdagochtend weer even je emailbox of de tocht om de één of andere reden plotseling niet door kan gaan.
 
Neem dus voldoende voeding en drinken mee voor onderweg en zorg voor waterdichte kleding en goede schoenen.
 
Vergeet ook je mondkapje niet voor in en rondom het OV als je dat veiliger vindt.

Wil je meer weten of voor opgave: wandelgroep

Tijd

2 April 2022 10:15(GMT-11:00)