Wandelgroep: traject Wageningen Berg - Westerbouwing

20nov10:30Wandelgroep: traject Wageningen Berg - Westerbouwing

Details van het evenement

Beste Wandelaars,
 
Zaterdag 20 november lopen we van Wageningen Berg naar Westerbouwing. Dit traject is ruim 20 kilometer lang. Vorige keer zijn we in Wageningen bij de haven geëindigd. We starten nu in Wageningen bij het busstation, dan door de stad via o.a. Hotel De Wereld en de Grote Kerk naar de haven, en dan het Romeinse Limespad lopen tot aan de Westerbouwing, vlak na Heveadorp. Dit traject loopt door de bossen bij Wageningen stukje door Renkum en verder langs de Neder-Rijn. Het venijn zit in de staart met de laatste zes kilometer stijgen en dalen.
 
Komend weekend rijden er geen treinen maar vervangende bussen tussen Utrecht en Rhenen en tussen Utrecht en Ede=Wageningen. Voor de OV’ers levert dat wat overlast op, maar dat is niet onoverkomelijk.
 
Neem voldoende voeding en drinken mee voor onderweg zodat we kunnen volstaan met een gezellige picknick mocht beschikbaarheid van horeca op dit traject te wensen over laten.
 
We verzamelen om uiterlijk 10:30 bij busstation Wageningen.
 
Check voor de zekerheid voor je vertrekt op zaterdagochtend weer even je emailbox of de tocht om de één of andere reden plotseling niet door kan gaan.
 
Neem dus voldoende voeding en drinken mee voor onderweg en zorg voor waterdichte kleding en goede schoenen.

 

 
Vergeet je mondkapje niet voor in en rondom het OV!

Wil je meer weten of voor opgave: wandelgroep

Tijd

20 November 2021 10:30(GMT-11:00)