Wandeling Geleen

01aug13:00Wandeling Geleen

Details van het evenement

Zondag zijn we om 13.00u welkom bij Tom en Dre in Geleen.  Na een bakkie koffie of thee en ’n broodje zullen we een wandeling gaan maken in de omgeving of wat verder in de Limburgse heuvels.  Alles is mede afhankelijk van hoe het weer zich houdt.  Of de wandeling wat langer of korter zal zijn horen we zondag.

Na de hevige regen van voorbije weken zullen we geen last hebben van de ravage zoals we die op het nieuws voorbij zagen komen. De regen heeft dit deel van Limburg redelijk met rust gelaten, zodat je je zondag geen ramptoerist hoeft te voelen.

In de ruime tuin van Tom en Dre zullen we na afloop samen eten en na een bakkie koffie deze eerste bijeenkomst van het jaar afsluiten.

Bij minder goed weer gaat deze dag door want buiten, onder het glazen afdak in de tuin, is het goed toeven.

Laat je vooraf nog even weten of je meedoet zondag?  Tom en Dre weten dan meteen op hoeveel mensen ze kunnen rekenen met eten en op wie we moeten wachten voor de wandeling.

Deze activiteit wordt beperkt tot 12 personen. Leden van Regio Zuid hebben tot donderdag 20.00u voorrang. Na dit moment wordt de lijst verder aangevuld met leden van buiten de regio. Na aanmelding wordt hierover donderdagavond met je via de mail contact opgenomen.    

Aanmelden kan t/m donderdag  29 juli a.s. tot 20.00u via zuid@christenqueer.nl

Tijd

1 Augustus 2021 13:00(GMT-11:00)