Wijdekerk Mannenweekend - gaat niet door wegens Corona

15mei(mei 15)20:0017(mei 17)17:00Wijdekerk Mannenweekend - gaat niet door wegens Corona

Details van het evenement

Op het weekend van 15 tot en met 17 mei organiseert Wijdekerk een mannen-weekend. Het is een weekeinde voor iedereen boven de 18 jaar. Voor stoere mannen, voor zachte mannen, sportievelingen, bankhangers, bierdrinkers, wijnliefhebbers of voor non-alcohol drinkers. Of je een cisgender bent, trans of als je een andere genderidentiteit hebt, iedereen die een keertje met een mannenweekend wil meegaan is van harte welkom!

Wij ontmoeten elkaar in een aantrekkelijke accommodatie in het mooie Meppel. Het begint op vrijdag 15 mei om 20.00 uur en eindigt op zondag 17 mei in de loop van de middag. Het is een weekend om God en elkaar te ontmoeten. Wij hebben momenten van bezinning, maar ook momenten met leuke activiteiten.

Aanmelden
Er is beperkt plek, dus wees er snel bij! Vul je gegevens in via het Google formulier:
aanmeldformulier

Kosten
De bijdrage voor het mannen-weekend bedraagt € 76,- per persoon. Dit is all inclusive. Hieronder valt verblijf, bed linnen, activiteiten, ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Betalen
Wij vragen je om na het aanmelden zo snel mogelijk de betaling over te maken op de bankrekening van Stichting Wijdekerk. Vermeld hierbij je voor- en achternaam en “mannenweekend” op rekeningnummer NL 14 BUNQ 2205 8874 83 t.n.v. Wijdekerk. Na het ontvangen van de betaling is je aanmelding definitief. Let op: je kan niet mee als de betaling niet op tijd binnen is.

Afmelden
Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, meld dit dan uiterlijk 30 april door te mailen naar weekend.wijdekerk@gmail.com

Meer informatie krijg je nadat je hebt aangemeld per e-mail. Als je vragen hebt of meer informatie wilt kan je mailen naar weekend.wijdekerk@gmail.com

Wij hebben er veel zin in en hopelijk jij ook! Wij zien je graag op 15 mei in Meppel! Tot dan!

Hartelijke groeten,

Tsjerk De Jong en Maurits Immink

Tijd

15 Mei 2020 20:00 - 17 Mei 2020 17:00(GMT+02:00)