HoJo’s

Waar leven wij?

Heel Nederland

Wat doen wij?

We zijn de hojo’s, de jongerengroep van ChristenQueer. Of je nu lesbienne, homo, bi, transgender bent of met welk label (of geen) je jezelf ook omschrijft, bij ons ben je welkom. De groep varieert in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. We zijn allemaal verschillend, maar wat we gemeen hebben is dat we iets met het christelijk geloof hebben en dat we LHBTI+ zijn. De hojo’s is een groep waar de mogelijkheid bestaat om met elkaar van gedachten te wisselen en te ontmoeten. Maar we zijn ook meer dan dat.

Elke maand organiseren we een activiteit die ontspannen, actief, gezellig en/of serieus is. We zijn een landelijke groep en organiseren activiteiten door het hele land zodat ze voor iedereen aan te reizen zijn. De ene keer hebben we een nieuwjaarsborrel, de volgende maand gaan we naar een klimbos of bezoeken we een theatervoorstelling en weer een andere keer hebben we gespreksavond. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn de barbecue voor de zomervakantie en het kerstdiner in december. Het hoogtepunt van het jaar is altijd het hojo-weekend waarbij we een weekend lang genieten van goede gesprekken, gezelligheid en leuke activiteiten. Naast de maandelijkse activiteiten die de commissie organiseert is er ook ruimte voor spontane activiteiten, zoals een bezoekje aan een concert of museum, een feest of een borrel.

Waar zijn wij te vinden?

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Onze website heb je al gevonden, die stap heb je dus al gezet. In de agenda van deze website vind je ook al onze activiteiten. Daarnaast hebben we een geheime Facebookgroep waarin we je op de hoogte houden van alle activiteiten, en waarin we interessante berichten en nieuwtjes met elkaar delen. Eens per twee maanden komt ook nog onze nieuwsbrief uit. Ook hierin vind je een overzicht van de komende activiteiten, en daarnaast nog allerlei ander hojo-nieuws. We hebben ook een Whatsappgroep, waarin je op hoogte gehouden wordt van de activiteiten en waarin we nieuwtjes met elkaar delen. Tot slot zijn we altijd bereikbaar per mail. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen, wil je toegevoegd worden aan de Facebookgroep of de Whatsappgroep, wil je je abonneren op de nieuwsbrief of wil je gewoon wat meer informatie? Stuur ons dan een berichtje! Hopelijk zien we jou een keer op een van onze activiteiten!

Hoe bereik je ons?

  • E-mail: hojo@christenqueer.nl en we hebben onderling een whatsappgroep.
  • Telefoon/whatsapp:
  • Facebookgroep: geheime groep (aanmelden via e-mailadres)

Wie zijn de contactpersonen?

  • Alain Buijserd
  • Pieter Keppel
  • Matthijs Looij
  • Henco van Ommeren
  • Leanne de Roode

Activiteiten van HoJo’s

Geen evenementen