HoJo’s

Waar leven wij?

Heel Nederland. We zijn een landelijke groep en organiseren activiteiten door het hele land zodat ze voor iedereen aan te reizen zijn.

Wat doen wij?

We zijn de hojo’s, de jongerengroep van ChristenQueer. Of je nu lesbienne, homo, bi, transgender bent of met welk label (of geen) je jezelf ook omschrijft, bij ons ben je welkom. De groep varieert in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. We zijn allemaal verschillend, maar wat we gemeen hebben is dat we iets met het christelijk geloof hebben en dat we LHBTI+ zijn.

Ongeveer een keer per kwartaal organiseren we een activiteit, zoals een zomerbarbecue en een kerstdiner. Het hoogtepunt van het jaar is altijd het hojo-weekend waarbij we een weekend lang genieten van goede gesprekken, gezelligheid en leuke activiteiten. Naast de activiteiten die de commissie organiseert is er ook ruimte voor spontane activiteiten, zoals een bezoekje aan een concert of museum, een feest of een borrel.

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen of wil je wat meer informatie? Stuur ons dan een berichtje! Hopelijk zien we jou een keer op een van onze activiteiten!

Hoe bereik je ons?

  • E-mail: hojo@christenqueer.nl
  • Telefoon/whatsapp: We hebben twee WhatsAppgroepen, een voor mededelingen (hier kunnen alleen commissieleden berichten plaatsen) en een waarin iedereen met elkaar kan kletsen. Je kunt je voor (een van) beide groepen aanmelden via het e-mailadres.
  • Instagram: Volg ons op Instagram via @cqjongeren.
  • Nieuwsbrief: Meld je aan voor onze nieuwsbrief via het e-mailadres.

Wie zijn de contactpersonen?

De hojo-commissie bestaat uit Leanne, Nathan, Robbin, Suzanne, Rien en Timo.

Activiteiten van HoJo’s

Geen evenementen