Nieuws

Onderzoek naar slaapproblemen

De Universiteit van Amsterdam wil graag weten of Nederlanders problemen ervaren met slapen, en zo ja, waardoor dat kan komen. Ook zijn wij benieuwd of mensen die tot een seksuele minderheidsgroep behoren – zoals homo’s, lesbiennes en biseksuelen – beter of minder goed slapen dan heteroseksuele personen. Daarom is een onderzoek gestart.

Lees verder

Oproep voor scriptie-onderzoek

Mijn naam is Viv en ik ben momenteel student aan de universiteit Leiden in Den Haag. Voor mijn bachelor-scriptie schrijf ik over de manieren waarop Nederlandse (ex-)Christenen met queer seksuele geaardheden de levenslange evolutie van hun religieuze en seksuele identiteit reconstrueren.

Lees verder

Oproep Queer Migration stories gezocht!

Voor een fototentoonstelling in de Centrale Bibliotheek Den Haag zijn we op zoek naar verhalen van queer personen die noodgedwongen moesten verhuizen om ergens te wonen waar zij zichzelf kunnen zijn.

Lees verder

Onderzoeksproject Universiteit Utrecht

Ik ben Charlotte Tiebosch, en ben nu in mijn laatste jaar van mijn Onderzoeksmaster Religiewetenschappen. Momenteel ben ik aan het afstuderen, en doe ik hierbij een etnografisch (kwalitatief) onderzoek.

Lees verder