Nieuws

Meditatie Regenboogviering Grou

Goedemiddag zusters en broeders. Misschien klinkt het u wat vreemd in de oren om aangesproken te worden met zuster en broeder. Ik had ook kunnen zeggen goedemiddag dames en heren, of, nog algemener,  goedemiddag aanwezigen In onze gemeente zijn wij gewoon om elkaar aan te spreken met zuster en broeder, maar dat heeft een andere…

Lees verder

Graalbokaal Award uitgereikt aan Raymond Hintjes

Met bovendien een dagelijks actieve inzet voor het levensbeschouwelijke en katholieke onderwijs om mede daar vanuit een fundament te leggen voor begrip, emancipatie en acceptatie van homoseksualiteit in de RK kerk heeft de jury doen besluiten de eerste Graalbokaal Award toe te kennen aan Raymond Hintjes.

Lees verder

Oproep deelname onderzoek

Ik doe een kort onderzoek van twee maanden naar het thuisgevoel (belonging) van jonge lhbt christenen binnen de kerkelijke en lhbt-gemeenschap.

Lees verder

Onderzoek naar slaapproblemen

De Universiteit van Amsterdam wil graag weten of Nederlanders problemen ervaren met slapen, en zo ja, waardoor dat kan komen. Ook zijn wij benieuwd of mensen die tot een seksuele minderheidsgroep behoren – zoals homo’s, lesbiennes en biseksuelen – beter of minder goed slapen dan heteroseksuele personen. Daarom is een onderzoek gestart.

Lees verder