Oproep deelname onderzoek

Mijn naam is Ruth Wiertsema en ik ben bezig met het opzetten van mijn masterscriptie. Ik studeer op het moment aan de Universiteit van Humanistiek aan de master ‘burgerschap en kwaliteit van samenleven’. Ik doe een kort onderzoek van twee maanden naar het thuisgevoel (belonging) van jonge lhbt christenen binnen de kerkelijke en lhbt-gemeenschap. Ik zag namelijk dat in het maatschappelijk alsmede wetenschappelijk onderzoek hier weinig aandacht voor is. Gelovige lhbt’s worden vaak vergeten, en ik wil hier graag mijn steentje bijdragen en deze groep een stem geven. 

Ik ben op zoek naar 6 personen om te interviewen over dit onderwerp. Dit zou in het echt kunnen of online, afhankelijk van wat het beste uitkomt voor de geïnterviewden. Ik vroeg me af of jullie mij met deze zoektocht zouden kunnen helpen. Ik ben op zoek naar (ex-)christelijke lhbt’ers van 18 tot 30 jaar die afkomstig zijn uit een hechte kerkgemeenschap en wel in gesprek zouden willen gaan hierover. Vanzelfsprekend wordt er met de verzamelde verhalen vertrouwelijk omgegaan, en worden alle personen in mijn scriptie onherkenbaar gemaakt.

Heb je interesse? Neem dan contact op via 0625534064 of wiertsemaruth@gmail.com.